skönhetsbaren logga stor

                    Ögonfransförlängning

 
Den naturliga fransens livslängd är ca 8 veckor. När en frans är mogen att ramla av följer din fransförlängning med. Alla dina fransar befinner sig i olika växtfaser, du får i samma takt som du tappar fransar, nya mogna fransar att fylla på. Efter ca: 3-4 veckor kommer du märka att du har tappat några fransar, det är helt naturligt då du tappar även dina naturliga. Vi tappar ca 30 naturliga ögonfransar under en 3 veckorsperiod. Därför ska man komma och fylla på, för den bästa effekten på din förlängning rekommenderar vi ett återbesök för en påfyllning var 3-5 vecka.

Vi jobbar med vårt egna märke Ciliér

De olika fransarna vi erbjuder är: 
Klassiska singelfransar är det mest naturliga fransarna som du kan få av en fransförlängning
Black Diamond Singelfransar ger dig lyxen i det naturliga utseendet. Denna frans är glansigare än klassiska singelfransar och upplevs som ett mer synligare resultat. Denna fransen ger en riktig mascara look
Black Diamond Volym passar perfekt för dig som vill ha mer än naturligt utseende och mindre än lite fylligare volym, här sätts 2 st lösfranar på varje naturlig frans.
Volym mix är endast volymknippen av Black Diamond Volym och Klassisk Volym. Det är ca: 2-4 i ett knippe. Detta ger ett mer täthet mellan fransarna. Hur går det till?
Jag sätter på fransar en och en på dina egna ögonfransar, så att varje öga får ca 60-150 st nya fransar, beroende på hur många egna fransar du har. En och en-metoden är den mest skonsammaste metoden när det gäller ögonfransförlängning. Fransarna är av syntet och sätts fast av ett mycket starkt allergitestat svart lim. För att skydda de undre fransarna sätts skyddstejp på dom. Hela behandlingen tar ca: 1,5 - 2 timmar.

Kan man välja storlek på ögonfransarna?
Ja, vi har olika storlekar på fransarna, det kan man välja när man kommer hit, om man vill ha en vacker naturlig look eller en mer glamourös Hollywood look.
Men vi jobbar med däker fransförlängning på salongen vilket betyder att vi kommer alltid anpassa förlängningen efter dina egna fransar oc vad de tål för vikt och längd. Vi sätter inte längre än 3 mm från dina egna för att det ska hålla så bra som möjligt och inte slita på dina egna fransar.


Vi erbjuder även Volymfransar!
Som en av Sveriges bästa volymfranstekniker, kan du få Hollywood fransarna du alltid drömt om. Denna tekniken gör att du kan få upp till 7 gånger fylligare fransar.

SKÖTSELRÅD
  • Innan behandling: Ha ej smink på dig vid  behandling eller någon fet oljebaserad kräm på ögonen. Du ska inte göra fransförlängning om du har/ haft infektion i ögonen minst 3 veckor innan.
  • Efter behandlingen vänta 4 timmar med att duscha och bada inte i simhall, sola solarium eller bada bastu på 4 timmar, detta är för att limmet ska härda tillräckligt.
  • Borsta fransarna 2 gånger om dagen med den medföljande borsten du får av mig.
  • Tvätta alltid fransarna och ansiktet 2 gånger om dagen.
  • Gnugga ej ögonen och använd ingen kräm på ögonfransarna.
  • För bästa effekt på din förlängning rekommenderas ett återbesök för en påfyllning var 3-5:e vecka.
  • Du ska inte försöka ta bort fransarna själv, det slits på dina egna och kan göra mycket ont, och i värsta fall kan du dra loss dina egna fransar. Vi har en speciell remover för detta.
  • Använd endast vattenbaserad mascara, ej vattenfast eller oljebaserat mascara får användas.